Priser

Forældresession: (85 min): 1500 kr.


Individuel session børn, unge og voksne (50 min): 1050 kr.

Session med forældre og barn (50 min): 1200 kr.

Ved lægehenvisning: individuel session, 1. samtale (50 min): 462,42 kr.
Efterfølgende sessioner (50 min): 385,59 kr. Prisen kan variere alt efter, om man er forældre til et henvist barn under 16 år, par, familie eller grupper.

Hvis du kommer langvejs fra, er der mulighed for ekstra lange sessioner. Pris aftales individuelt.

Individuel supervision pr time: 1200 Kr.

Supervision i gruppe: Efter aftale

Dertil kommer eventuelle udgifter til transport.

Henvisning og tilskud
Jeg har overenskomst med den offentlige sygesikring, og modtager derfor klienter med henvisning fra egen læge (se mere nedenfor). Hvis du ikke har mulighed for at få en henvisning fra egen læge, kan du undersøge, om du har en privat sundheds- eller ulykkesforsikring, eller om du via. din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, der tilbyder psykologhjælp. Kontakt dit forsikringsselskab herom. Nogle fagforeninger eller pensionskasser dækker helt eller delvist udgiften til psykologsamtaler. Hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark,” kan du også få tilskud til psykologhjælp. Tilskuddet er ca. 300 kr. pr. konsultation.

Betaling sker via bankoverførsel (reg.nr: 9106, kontonr: 0005367700) umiddelbart efter vores aftale med mindre andet er aftalt. Jeg sender en faktura til din mail.

Lægehenvisning

Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du kan benytte en henvisning fra egen læge, uanset hvor du bor i landet. Indtal en besked på min mobilsvar med navn og nummer og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt med henblik på at lave en aftale. Din henvisning fra lægen må ikke være mere end tre måneder gammel, når du kontakter mig. Hvis din henvisning er ældre end det, kan du kontakte din læge og få den fornyet. Du bedes medbringe dit sundhedskort til hver samtale ved et lægehenvist forløb.

Der kan gives tilskud til 12 konsultationer, hvis lægen vurderer, at du hører ind under en af de nedenstående kategorier fra 1 til 11. Der kan genhenvises til yderligere 12 behandlinger ved depression og angst. Henvisningen til kategorierne 1-8 skal normalt udstedes inden 12 måneder efter, at den hændelse som er årsag til, at der er opstået behov for psykologhjælp, har fundet sted. Henvisning til personer der er omfattet af kategori 9 kan ske uden tidsberegning.

Følgende begivenheder berettiger til psykologhjælp:

  1. røveri-, volds- og voldtægtsofre
  2. trafik- og ulykkesofre
  3. pårørende til alvorligt psykisk syge personer
  4. personer ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
  5. pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
  6. pårørende ved dødsfald (ved dødsfald forstås tillige ufrivillig abort/fødsel af et dødt barn efter udgangen af 19. graviditetsuge)
  7. personer, der har forsøgt selvmord
  8. kvinder, der får foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge. Psykologhjælp kan ydes forud for abortindgrebet, når anmodning om tilladelse til indgrebet er fremsat til abortrådet
  9. personer, der inden det fyldte 18 år har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb
  10. Personer med let til moderat depression over 18 år
  11. Personer med let til moderat angst herunder let til moderat OCD over 18 år

Børn og unge kan også henvises via overenskomsten men udelukkende på kategorierne 1-9.

Der henvises desuden til www.sundhed.dk eller wwww.psykologeridanmark.dk, hvor du kan se, hvilke psykologer der har overenskomst med regionen og derved tager imod lægehenvisning.